Evenemang
Quiz, livemusik, vinprovning, med mera...Fredag 24/7  18.00-20.30 AW & Fredagsjazz 

Vårt husband består denna kväll av Paul Nilsson på kontrabas, Nick Christie på gitarr och Erkandi Morina på gitarr/sång. Det blir en härlig kväll med skönt gung och mysig stämning. Boka gärna bord då det brukar bli fullt.


Onsdag 29/7  19.00 Live Quiz med Johan Lundén.

Vår eminenta trubadur är tillbaka. Johan står för en kväll med skön musik och kluriga frågor. Bubblor till vinnarlaget, även om äran betyder mest. Glöm inte att boka bord.


Fredag 31/7 18.00-20.30 AW & Fredagsjazz med soft jazz trio.

Ännu en fredag fylld med skön musik och härlig atmosfär. Grabbarna i bandet denna kväll är

Paul Nilsson på kontrabas, Buzzor Nenic på dragspel och Erkand Morina gitarr/sång.1/8  Moule och Musik 18-22

Kvällens band består av Erkandi Morina på gitarr, Nick Chistie på kontrabas och vår sköna Carolina Calderon som förgyller kvällen med sin vackra stämma.

Kvällens meny kommer att bestå av en lite lyxigare variant av våra populära vinkokta blåmusslor, denna kväll kommer det bli en blandning av musslor med bland annat hjärtmusslor och knivmusslor. till detta serveras bröd , aioli och citronmajonäs. för er som inte äter musslor men gärna vill komma och lyssna på musiken erbjuder vi oxfile provencalé eller laxfile med hollandaisesås.

Priset för mat och musik är 399:- då ingår även ett glas vin.

Maten måste beställas senast 30/7 kl 12.00

Boka gärna i tid eftersom vi måste följa restriktionerna och har mindre antal platser.


Fredag 7/8 kl 18-20.30 AW & Fredagsjazz.

Denna kväll spelar Erkand Morina gitarr och sjunger även några låtar sen gästas vi av två nya artister. John Andric på gitarr och Jens Alexander Lindström på kontrabas.

Det kommer att bli en lika härlig kväll som vanligt med sköna toner och god stämning.

Glöm inte att boka bord.

Tisdag 11/8 Auckustisk afton.

Två sköna grabbar som lirar lite gitarr denna kväll. Tillåter vädret så spelar de på vår uteservering ett tag för att sen fortsätta inomhus.
 
.